CCL Academy

10-11-2016

Op donderdag 10 november presenteren we de derde editie van de CCL Academy.

Delen is vermenigvuldigen!
Twee maal per jaar (in het voor- en najaar) organiseert de Commerciële Club Leeuwarden de CCL Academy. Leden ontmoeten elkaar met het doel kennis te delen en zo van elkaar te leren. Tijdens 3 workshops maakt u op een laagdrempelige manier kennis met een hele andere tak van sport en met de andere leden van de club.

Bekijk hier de foto's van deze bijeenkomst.

Op donderdag 10 november a.s. is er weer een Academy. Deze keer zijn we te gast bij Omrop Fryslân.

Programma in het kort
Inloop | 16.00 uur
Aanvang programma met welkomstwoord en korte rondleiding | 16.30 uur
Start workshop 1 | 17.00 uur
Start workshop 2 | 17.45 uur
Borrel | 18.30 uur

U kiest ter plaatse welke workshop u wilt volgen!

Workshop 1. Presentatie- en mediatraining | Gerrit Hofstra
Presentatietraining
Je bent goed in je vak, maar het presenteren van je product is niet helemaal je ding. Het angstzweet breekt je uit bij de gedachte voor een groep te moeten staan. Tsja, wat is eigenlijk je verhaal? Hoe boei je je publiek en hoe hou je het leuk?

Mediatraining
Media kan je product maken of breken. Hoe kom je in het nieuws? Hoe geef je een goed interview? En wat als het minder gaat en er plotseling een journalist met een camara op de stoep staat. Wat is dan je boodschap?

Media-ondernemer Gerrit Hofstra geeft handige tips en trics voor een authentieke en overtuigende presentatie. Van jezelf of je bedrijf. Hofstra presenteert bijeenkomsten, adviseert, interviewt en is zelfstandig journalist (NOS Journaal, Omrop Fryslân).

Workshop 2. Ondernemerskills bij Uitstek | Majoor Martin Wemes
Majoor Martin Wemels neemt u tijdens zijn presentatie mee in het leven van een militair tijden de eerste maanden van een missie. U krijgt een doorkijk in de leefomstandigheden en de perikelen die een eerste missie zo bijzonder maken. Wemes weet als geen ander voor het voetlicht te brengen waarom militiar het mooiste en meest afwisselende beroep ter wereld is. Een beroep dat mensen vormt, zorgt voor mentale weerbaarheid en onvoorwaardelijke kameraadschap. Kortom, u wordt meegenomen in de wereld die defensie heet en waarmee u bovendien als ondernemer uw voordeel kunt doen.
Majoor Martin Wemes is als Missie G1 en CS van de 1 NLD staf MINUSMA in de periode april - augustus uitgezonden naar Mali.

Workshop 3. Ik kies (on)bewust | Enno de Graaff
Op het werk, in de winkel of thuis. De hele dag hebben we keuzestress. Zal ik dit? Of toch dat? Bij het maken van keuzes heeft ons brein daarom een werkwijze die efficiënt is, maar die we redelijk eng vinden. We kiezen namelijk onbewust...
Ongeveer 95% van de keuzes die we maken zijn onbewuste keuzes. Althans, zo stellen vooraanstaande psychologen. De reden is dat maken van rationele afwegingen lastig en tijdrovend is. Ons onbewuste brein heeft de touwtjes in handen. Het gevoel regeert. Dit klinkt misschien gek maar het biedt ook kansen. Bijvoorbeeld in de neuro marketing. Deze marketingtechniek maakt handig gebruik van het inzicht in het brein en techniek uit de neurowetenschap. Hierdoor kan op gewenst gedrag en op het onbewuste brein worden gestuurd. En wie wil dat nou niet? Aan de hand van inzichten en praktische voorbeelden verzorgt Enno de Graaff, adjunct directeur van Eigen & Wijze internet marketing, een inleiding over deze boeiende marketingtechniek.

We treffen u graag aan de Zuiderkruisweg 2 in Leeuwarden!

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van de CCL.
 

 

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.