Met de CCL naar de uitverkochte première van de Tocht van Morgen!

23-12-2016

Wanneer de kou vat krijgt op Fryslân, krijgt heel Nederland Elfstedenkoorts! In de kerstvakantie van 2016 verandert de ijsbaan in de Leeuwarder Elfstedenhal in een belevingstheater.

Ja, ‘it giet oan’!

Tijdens dit bijzondere belevingstheater volgen we toerrijders Annet, Willem en Lolke tijdens hun 'Tocht van Morgen'. Zal deze lang verwachte 16e Elfstedentocht hen brengen waar ze op hopen? Of slaat het noodlot toe?

Samen met één introduce bent u als lid van de CCL van harte uit voor de reeds uitverkochte Première van De Tocht van Morgen. Deze vindt plaats op vrijdag 23 december a.s. om 20.00 uur in de Elfstedenhal te Leeuwarden. 

Voor de leden van de Commerciële Club Leeuwarden stellen we éen gratis kaart beschikbaar. Uw introduce betaalt €25,- voor een ticket. Op het 'koek en zopie plein' krijgt u bovendien beide een consumptie. U kunt zich aanmelden via de website van de CCL. Doe dit snel, want vol = vol.

Praktische informatie
Er zijn geen gereserveerde stoelen bij de voorstelling. Zorg er daarom voor dat u ruim van te voren aanwezig bent (zaal gaat 1 uur voor aanvang van de voorstelling open). Uw ticket(s) en munten kunt u ter plekke bij de ijshal ophalen bij het CCL info punt (wordt aangegeven).
Kleed u zich warm aan! Het is fris in de ijshal! Een dekentje en/of eigen kussentje is zeker aan te bevelen. De voorstelling duurt ca. 90 minuten. U kunt uw auto kosteloos parkeren in de omgeving van de Elfstedenhal op de parkeerplaatsen C1, C2 en A1. Vanaf hier is het zo’n honderd meter lopen naar de Elfstedenhal. Voor meer logistieke informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Tocht van Morgen.

We treffen u graag bij deze unieke voorstelling met een mix van schaatsen, theater, muziek, projectie en dans op het ijs.

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.