Lunch met Iris Bos | campagneteam Hillary Clinton

13-03-2017

Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen komt Iris Bos vertellen over haar ervaringen tijdens een zeer enerverende campagnestrijd. Die van de laatste Amerikaanse presidentsverkiezingen...

Op maandag 13 maart a.s. organiseren we een lunchbijeenkomst in het Oranje Hotel. Tijdens deze lunch is onze gastspreker: Iris Bos.
Iris werkte tijdens de laatste presidentsverkiezingen in Amerika in het campagneteam van Hillary Clinton. Ze komt haar ervaringen met ons delen.

Hier alvast een voorproefje:

“Het is 8 november 21:05 uur. De stembureau’s zijn net gesloten. Het werk zit erop. Alle vrijwilligers zijn naar huis. Er zijn geen deuren meer om op te kloppen, geen telefoonnummers meer om te bellen. It’s out of our hands. Ik ben de laatste persoon op ons campagnekantoor in Mason City, Iowa. Ik kijk de karntonnen versie van Hillary Clinton in de ogen, doe lichten uit en draai de deur op slot. In mijn rechterhand champagne. In mijn linkerhand ook. Het is niet de vraag of we gaan winnen, maar met welke marge. ”

De champagne is die avond niet aangebroken. De uitslag van de verkiezingen, zowel lokaal als nationaal, gaat die nacht als een schok door de wereld. President Donald Trump, it’s really going to happen. Op 13 maart zal ik vertellen hoe het is om aan zo’n grote campagne mee te werken. Wat was onze strategie en waarom heeft dat niet geleid tot de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten? En wat betekent die uitslag voor onze eigen Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart.

Programma in het kort
11.30 uur | Inloop
12.00 uur | Aanvang lunch met gastspreker Iris Bos
13.30 uur | Einde programma

U kunt zich nu al opgeven.
Introducees zijn van harte welkom. 
Ze betalen € 20,- per persoon.
Dit bedrag graag direct bij binnenkomst contant voldoen.

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.