Lunch met Frank Smilda

28-06-2017

Op woensdag 28 juni a.s. organiseren we een lunchbijeenkomst. Deze keer is hoofd cybercrime team politie Noord-Nederland Frank Smilda onze gastspreker.

Bekijk hier de foto's van deze bijeenkomst.

U bent op woensdag 28 juni a.s. vanaf 12.00 uur van harte welkom in het Oranje Hotel in Leeuwarden. Franks Smilda neemt u mee in de intrigerende wereld van de cybercriminaliteit. Computercriminaliteit of cybercrime is criminaliteit met ICT als middel én doelwit. Het is een zeer actueel onderwerp. Frank Smilda vertelt hoe de Nederlandse overheid acteert ten aanzien van dit fenomeen op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Ook zal hij concrete voorbeelden behandelen, zoals Darkweb, Bitcoins en Silk Road.

Wie is Frank Smilda?
Frank is sectorhoofd bij de Dienst Regionale Informatie Organisatie, eenheid Noord-Nederland. Hij heeft veel ervaring in opsporing vanuit verschillende leidinggevende rollen. Samen met Arnout de Vries van TNO schreef hij een boek over de impact van social media op de opsporing: “Social Media, het nieuwe DNA”. Samen hebben zij een weblog dat zich richt op kennisdeling rondom social media en maatschappelijke veiligheid. Onderwerpen variëren van de online aspecten van openbare orde, opsporing, vervolging en rechtspraak tot crisisbeheersing en communicatie.

Programma in het kort
12.00 uur | Inloop met een drankje
12.15 uur | Aanvang lunch
12.45 uur | Gastspreker Frank Smilda
14.00 uur | Eine bijeenkomst.

Introducees zijn van harte welkom.
Geeft u zich dus snel op.

We treffen u graag!

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.