Aan tafel met je schoonmoeder | Unieke lunchvoorstelling

22-09-2017

Een theatrale lezing over je schoonmoeder. Als u dit leest bent u vast meteen getriggerd. En we weten dan ook zeker dat u deze bijzondere lunchbijeenkomst absoluut niet wilt missen!

Bekijk hier de foto's van deze bijzondere bijeenkomst.

Die kerstdagen... Bij uitstek hét moment dat je gezellig met je familie doorbrengt. Wat zetten we op tafel? En hoe doen we het dit jaar met 'schoonmoeder'? De één wil gourmetten en de ander is vegetarisch. Weer een ander wil gewoon rust. Hoe pak je dat nou aan zonder dat er ellende van komt? Zeker als het je schoonmoeder betreft. Dat ligt vaak nogal gevoelig...

In deze theatrale lezing laten Ton Kemp en Jeroen Stek (Mens2Producties) je zien hoe je iemand goed aanspreekt met behulp van de zogenaamde 'schoonmoedertechniek'. Deze techniek is ontwikkeld op basis van kennis van Harvard University. Pure psychologie in een theatraal en zeer vermakelijk jasje. De CCL heeft in totaal 40 kaarten kunnen bemachtigen. Dus geeft u zich snel op voor deze unieke lunchvoorstelling.

Mens2Producties brengt psychologische kennis op een theatrale wijze voor het voetlicht. Ze hebben een flinke dosis ervaring vanuit therapie, coaching en managementtrainingen.

Praktisch informatie

Datum | vrijdag 22 september
Inloop | vanaf 11.30 uur
Locatie | Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
Parkeren | Parkeergarage Zaailand

Introducees zijn van harte welkom. Ze betalen € 25,- per persoon.
Dit bedrag graag direct bij binnenkomst contant voldoen.
 

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.