Reusachtig leuke lunchbijeenkomst met LF2018 Creative Producer Claudia Woolgar

18-06-2018

Maak tijdens deze lunchbijeenkomst kennis met Creative Producer Claudia Woolgar van LF2018. Ze neemt u mee in het verhaal achter 'De Reuzen' die op 17, 18 en 19 augustus in Leeuwarden te zien zullen zijn.

Op maandag 18 juni organisern we een lunchbijeenkomst in het Oranje Hotel in Leeuwarden. Tijdens deze lunch vertelt Claudia Woolgar (Creative Producer van Culturele Hoofdstad) over de wereldberoemde voorstelling met de reuzen van het Franse straattheatergezelschap Royal de Luxe. Dat deze reuzen naar Leeuwarden komen zal niemand ontgaan zijn. Het is een van de hoofd acts van LF2018. Claudia vertelt ons wat er allemaal bij komt kijken als je zo'n gigantische productie wilt binnenhalen. U kunt zich voorstellen dat dit heel wat voeten in aarde heeft. Hoe gaat dit in z.n werk? En waar loop je tegenaan?

Programma in het kort
12.00 uur | Inloop met een drankje
12.15 uur | Aanvang lunch
12.45 uur | Gastspreker Claudia Woolgar
14.00 uur | Einde bijeenkomst

Meer over Claudia Woolgar
Claudia Woolgar is lid van het programmateam en mede artistiek leider voor Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa en is producent van De Reuzen van Royal de Luxe. Ze werkte als onafhankelijk theaterproducent, kunstadviseur en freelance criticus. Ze bracht 12 jaar door in Ierland, waar ze werkte als internationale programmeur en producent voor Limerick national City of Culture 2014. Daarvoor werkte ze als artistiek directeur en CEO van een nieuw gebouwd kunstcentrum in Ierland en als directeur van Kilkenny Arts Festival, een jaarlijks en internationaal multidisciplinair festival.

Introducees
Introducees zijn van harte welkom.
Ze betalen € 20,00 per persoon.
Dit bedrag bij binnenkomst graag direct contant voldoen.

We treffen u graag bij deze reusachtig leuke bijeenkomst!

Fotocredits:
Pascal Victor-Artcompress-Royal de Luxe

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.