CCL Academy | najaarseditie 2018

08-11-2018

Op donderdag 8 november is het weer tijd voor een CCL Academy. De activiteit vóór en dóór leden van de club. Ook deze keer belooft het weer een bijzondere editie te worden.

Deze keer vindt de Academy namelijk plaats in Het Breinhuis van Maarsingh en van Steijn in Leeuwarden. Het overkoepelende thema van alle de workshops is: Digitaal.

Delen is vermenigvuldigen!
Tijdens de Academy ontmoeten leden van de club elkaar met het doel kennis te delen en zo van elkaar te leren. Tijdens workshops maakt u op een laagdrempelige manier kennis met een hele andere tak van sport en andere leden van de club. Er zijn in totaal 3 workshops waaruit u kunt kiezen.
Let op: u kunt 2 workshops volgen.
Een workshop duurt ca. 30 minuten.

Programma in het kort
16.30 uur | Inloop en keuze voor workshops
17.00 uur | Start workshop 1
17.40 uur | Start workshop 2
18.10 uur | Netwerkborrel met een hapje
19.00 uur | Einde bijeenkomst

Uit welke drie workshops kunt u kiezen
- StressJam | Het Breinhuis Flo & Gro
- Dogfight Digital
- Cyber Safety Noord Nederland

Het Breinhuis Flo & Gro | StressJam
Laat je uitdagen en ervaar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychologie en technologie. Ontspan terwijl je tussen de dolfijnen zwemt, word verlief in de LoveJa, spring van een hoge toren of speel een virtuelel game met je eigen stresssysteem...

Online marketing effectief en succesvol inzetten | Dogfight Digital
Welke impact heeft digitalisering op een organisatie? Wat is online marketing en hoe kun je online marketing inzetten om jouw doelen te bereiken? Dit is een van de grootste uitdagingen van organisaties van deze tijd. De wereld en dus ook organisaties veranderen sneller dan ooit, maar voor bedrijven is het nog lastig om mee te gaan in deze veranderende digitalisering. Tijdens deze workshop neemt Esther van Kerkvoorde je mee in de online marketing funnel. Tijdens een praktische en interactieve workshop ervaar je zelf de mogelijkheden van online marketing, welke verschillende kanalen er zijn er en hoe je deze effectief kunt inzetten. Ook krijg je praktische tips over vindbaarheid in Google en handvaten voor het opzetten van een gerichte online marketing campagne.

Cyber Security | Cyber Safety Noord Nederland
Tijdens deze interactieve workshop kom je alles te weten over Hacking. Op een laagdrempeligr manier wordt onder andere getoond hoe je een webshop kunt hacken of hoe eenvoudig het soms is een wachtwoord te achterhalen. Als je deze workshop volgt, wordt je je bewust van online veiligheid en onveiligheid.


Opgeven kan natuurlijk al!

We treffen u graag in Het Breinhuis | Grote Kerkstraat 31 Leeuwarden.

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.