Lunchbijeenkomst met Bas Haring | Alledaagse zaken op een andere wijze belicht

19-11-2018

Op maandag 19 november organiseren we een lunchbijeenkomst met als gastspreker Bas Haring die alledaagse zaken op een andere wijze belicht...

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DEZE BIJEENKOMST

Op maandag 19 november treffen we u graag in De Kanselarij aan de Turfmarkt in Leeuwarden voor een lunchbijeenkomst. Tijdens deze lunch neemt Bas Haring (De Bilt 1968) u mee in zijn belevingswereld. Hij is een meester in het helder en in begrijpelijke taal uiteenzetten van de meest ingewikkelde onderwerpen.

Programma in het kort
11.30 uur | Inloop met een drankje
12.00 uur | Aanvang lunch
12.30 uur | Bas Haring
14.00 uur | Einde bijeenkomst

Meer over Bas Haring
Bas denkt en vraagt, schrijft en spreekt. Hij probeert op een heldere en prikkelende manier wetenschap en filosofie betekenis te geven in uw leven. Dit doet hij door boeken en columns te schrijven en door televisieprogramma's te maken. Hij is hoogleraar aan de universiteit van Leiden en is de oprichter van 'Media Technology' voor creatieve wetenschap. In 2016 won Haring de Duidelijketaalprijs, voor het openbaar helder uiteenzetten van wetenschappelijke onderwerpen aan een algemeen publiek. In 2001 publiceerde hij zijn eerste kinderboek met de titel: Kaas en de evolutietheorie. Hiervoor kreeg hij een Gouden Uil. Daarna volgden: De ijzeren wil (2003), Voor een echt succesvol leven (2007) en Plastic Panda (2011).

Praktische zaken
De bijeenkomst is in De Kanselarij aan de Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Inloop vanaf 11.30 uur.
Introducees zijn van harte welkom. Ze betalen € 20,- per persoon.
Parkeren kan in parkeergarage Hoeksterend. Die is op loopafstand van De Kanselarij.

We treffen u graag op maandag 19 november!

 

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.