Bedrijfsbezoek PI Leeuwarden

28-10-2019

Op maandag 28 oktober nemen we een kijkje achter de tralies.

We zijn die dag welkom in de Penitentiaire Inrichting (PI) in Leeuwarden aan de Holstmeerweg. De PI (voorheen De Marwei) bestaat uit één locatie. PI Leeuwarden is zowel een huis van bewaring als een gevangenis en heeft een capaciteit van 250 cellen. We worden ontvangen door directeur Toon Molleman en zijn team.
Toon Molleman is de jongste gevangenisdirecteur van Nederland.

Het is bijzonder dat we als club een bezoek mogen brengen aan deze instelling. Een van de reden is de samenwerking die de PI zoekt met bedrijven in de omgeving. Het bezoek kan dus een wederzijdse kennismaking zijn. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Geeft u zich dus snel op.

Omdat de PI niet is ingericht op het ontvangen van zo veel deelnemers in eens, splitsen we deze keer het bezoek in twee groepen van 50 personen. De tijdstippen van het bezoek zijn daarom ook verschillend. De ontvangst is bij Restaurant Jupiter naast de Makro in Leeuwarden. Hier is voldoende parkeerruimte.

Programma groep 1 | start 16.30 uur

Programma groep 2 | start om 17.30 uur

Groep 1 kan na het bezoek aan de PI genieten van een Chinees / Indisch buffet.
Groep 2 doet dit vóór het bezoek.

U wordt met een bus naar en van de PI gebracht.

Beide groepen komen na afloop van het bezoek en de rondleiding in de PI weer samen bij Jupiter voor een gezamenlijke netwerkborrel. In de uitnodiging staat alle detail informatie en ook met welke veiligheidsregels u te maken krijgt. Opgeven kan nu al. Dit doet u door zich aan te melden via deze site. Daarnaast stuurt u een mail naar: info@cclweb.nl waarin u aangeeft of u in groep 1 of 2 wilt deelnemen. Ook dient u in deze mail uw volledige naam en het nummer van uw identiteitsbewijs te vermelden.

We treffen u graag bij Restaurant Jupiter | Hidalgoweg 2a | 8938 BA Leeuwarden.

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.