CCL in beweging!

02-07-2020

Bewegen is belangrijk. Zeker nu we veel binnen zitten. Daarom organiseren we op donderdag 2 juli a.s. een workshop crossfit!

LET OP: LOCATIE IS GEWIJZIGD
De sportsessie wordt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, gehouden in de Crossfit box (en niet in De Groene Ster). Adres: Neptunesweg 28, Leeuwarden.


Het coronavirus zorgt er onder andere voor dat we minder bewegen. En laat voldoende bewegen nou net super leuk en vooral ook heel belangrijk zijn.

Op donderdag 2 juli a.s. organiseert de CCL daarom een actieve workshop. Tijdens deze workshop maak je kennis met crossfit op een laagdrempelige manier. Kortom, een training die voor iedereen geschikt is. Wie weet is dit zelfs je eerste stap naar een fittere lifestyle.

Trainer Luc Brouwer heeft er in ieder geval zin in! Kom daarom op donderdag 2 juli naar de Groene Ster in Leeuwarden en doe mee.

Programma in het kort
16.30 - 17.00 uur | Inloop
17.00 - 17.45 uur | Workshop
17.45 - 18.30 uur | Cooling down met een gezond hapje en drankje

Waarom Crossfit?
Geen training is hetzelfde. Je traint veel verschillende soorten spieren. Je bouwt kracht, conditie en mobiliteit op. Je leert je lichaam en geest nieuwe dingen. En crossfit is geschikt voor iedereen van elk niveau. 

Praktische info
We verzamelen op de Groene Ster bij snackbar Oer de Bril (maar laten de snacks even voor wat ze zijn). De locatie is gewijzigd: we sporten in de Crossfit box, Neptunesweg 28, 8938 AA te Leeuwarden. Trek sportkleding en gemakkelijke schoenen zoals sneakers aan. Uiteraard voldoen wij aan de richtlijnen van het RIVM. Introducees zijn van harte welkom. Ze betalen € 15,- per persoon. De factuur voor deelname wordt achteraf gestuurd.

Wie is Luc Brouwer?
Crossfit Leeuwarden is ontstaan in 2015 en gevestigd aan Neptunusweg 28. Het sportcentrum wordt gerund door Luc en Melvin Brouwer (vader en zoon). Ze zijn beide al een leven lang bezig met sport en instructie. Ze helpen mensen fitter, gezonder en weerbaarder te worden. Luc is tevens bestuurslid van de CCL.

 

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.