Charity Avond 'Hert Op De Goede Plek' voor Cambuurt Verbindt

Zaterdag 8 februari in Post Plaza Leeuwarden

'Hert Op De Goede Plek' is het thema waarmee de zelfstandige Stichting Cambuur Verbindt zich profileert. Doel: een steuntje in de rug voor mensen die dit goed kunnen gebruiken. Dit doet Cambuur Verbindt met inzet van stadion, organisatie en spelers van SC Cambuur. En het resulteert in tal van projecten die zich richten op Talentontwikkeling, Gezondheid en Integratie/Leefbaarheid. 

'Hert Op De Goede Plek' is tevens de naam van het dagmenu dat tot 20 januari 2020 in Post-Plaza wordt geserveerd. En dat is geen toeval. Want Post-Plaza werkt nauw samen met Cambuur Verbindt. Bijvoorbeeld door elke zomer een weekend te organiseren voor kinderen die niet op vakantie kunnen: training bijwonen, spelersbus als vervoer, eten en slapen in het hotel, wedstrijd bijwonen; een prachtig weekend!

'Hert Op De Goede Plek' is ook de titel van de Charity-Avond waarvan de opbrengsten naar Cambuur Verbindt gaan. En het mooie is: hiervoor is van het schilderij 'De Kermis Van Xavier' van Wytze Visser een prachtig bord gemaakt dat zowel bij het dagmenu als op deze Charity-Avond wordt ingezet.

Wat mag je op zaterdag 8 februari verwachten? Een bijzondere avond met een uitgebreid 4 gangen diner verzorgd door Post-Plaza. Een muzikaal optreden van een van de huisartiesten van Post-Plaza. Een paar verrassende sprekers c.q. optredens. En een unieke veiling onder leiding van Hayo Apotheker (oud-burgemeester van Leeuwarden en lid RvT bij SC Cambuur) met zeer interessante ‘stukken’.

Het aantal plaatsen is beperkt: 75.
Aanvang: 19.00 uur.
De kosten: € 85,- per persoon

Opgeven kan via sales@post-plaza.nl o.v.v. charity dinner Cambuur Verbindt.
 

« terug naar overzicht