Drie finalisten De HET bekendgemaakt

Op maandag 20 januari heeft wethouder Friso Douwstra de drie finalisten voor de Leeuwarder Ondernemersprijs De HET 2020 bekendgemaakt. Innovatie staat centraal bij deze prijs.

Innoveren is een voorwaarde is voor goed ondernemerschap. En voor continuïteit. En omdat innovatie dé kans is voor onze regio om het ondernemersklimaat op peil te houden.

De finalisten zijn
Ekwadraat Group
Grenzelooswerk
Wafilin Systems

Bekijk hier het filmpje waarin de finalisten zich voorstellen.

De finalisten gaan nu een special traject in om hun ondernemer-skills nog meer te verbreden. Op maandag 10 februari a.s. presenteren de drie finalisten zich aan publiek en jury tijdens een lunchbijeenkomst die plaatsvindt bij Europrovyl in Leeuwarden. Hierna kan ook het publiek ook thuis zijn of haar stem uitbrengen.

Het bedrijf dat de meeste punten scoort tijdens de pitch op 10 februari, de publieke score en de jurybeoordeling wint uiteindelijk de Leeuwarder Ondernemersprijs De HET. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de BCDN in het WTC op 25 maart a.s. 

Vorig jaar is de Leeuwarder Ondernemersprijs gewonnen door Bureau Schmidt een snelgroeiend projectbureau op het gebied van infrastructuur. Roald Schmidt de man achter het projectbureau zal dit jaar plaats nemen in de 7 koppige jury die bestaat uit een mix van Leeuwarder Ondernemers.

 

« terug naar overzicht