WerkParade in WTC Expo

Op woensdag 1 april a.s. vindt in het WTC Expo de WerkParade plaats. Het grootste banen-event van Friesland.

Wat is de WerkParade?
Op de WerkParade is het zoeken naar werk of het vervullen van vacatures geen opgave maar een feest!

Stel je voor: een bannervrij banen- en beroepen parade waar het draait om belevingen, nieuwe ontmoetingen en mooie ervaringen. Aanbieders worden uitgedaagd om hun vakgebied in een doe- en/of belevingsactiviteit onder de aandacht te brengen. Bezoekers worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht te gaan.
Kortom: een unieke Parade waar ontmoetingen centraal staan! Met bedrijven, scholen, opleidingen, werkzoekenden, andere bezoekers en de werkspecialisten van FryslânWerkt!
Daar wil je bij zijn!
 
Meedoen?
We nodigen je uit om met jouw bedrijf deel te nemen aan de WerkParade! Op de website kan je alle informatie vinden over de WerkParade. Schrijf je nu in als werkgever/opleiding/branche organisatie om zeker te zijn van een plek.
 
•           Datum: 01-04-2020
•           Locatie: WTC Expo Leeuwarden
•           Verwacht bezoekersaantal: 5.000
•           Werkgevers: > 250
•           Kosten vanaf € 250,-

De WerkParade is een coproductie van FryslânWerkt! en JantEvenementen & De Jongens van Lucht De laatstgenoemde organisaties hebben ruime ervaring in soortgelijke producties. Zo organiseerden zij vorige jaar het succesvolle Werkfestival in Groningen.

« terug naar overzicht