Ontmoet vrijblijven internationale advocaten | 16 en 17 mei

Senior advocaten aangesloten bij World Link for Law komen vanuit de hele wereld op 16 en 17 mei 2014 naar Nederland en zij spreken u graag. In Nederland zijn twee advocatenkantoren lid van dit netwerk. U kunt vrijblijvend in een één-op-één gesprekken, via Skype of telefoon advocaten uit de hele wereld spreken

Wie internationaal zaken doet, krijgt te maken met de lokale wetgeving en regels. Ieder land kent zijn eigen regels bij bijvoorbeeld het aanstellen van een importeur of een agent. Contracten zijn nodig. Ook bij het openen van een eigenkantoor, het aangaan van een licentieovereenkomst of een franchisecontract is juridische ondersteuning noodzakelijk.

World Link for Law bestaat sinds 1989 en is een vooraanstaand internationaal netwerk van advocatenkantoren met 70 leden in 47 landen wereldwijd (in 80 steden). Uit welke landen kunt u de advocaten verwachten en welke onderwerpen u met hun kunt bespreken kunt u lezen op de website van World Trade Center Leeuwarden http://www.wtcl.nl/event?event_id=120&lang=nl .

Vul het inschrijfformulier via genoemde website in en wij brengen u in contact met World Link for Law. Informeer ons per ommegaande over uw interesse.  Voor de gesprekken zelf wordt geen advocatentarief in rekening gebracht en na het gesprek hebt u niet een contractuele verplichting.

« terug naar overzicht