LIKE ME | voorstelling theatergroep PlayBack

Speciale voorstelling LIKE ME in het kader van de week tegen het pesten.

Graag nodigen wij u - mede namens theatergroep Playback - uit voor de speciale voorstelling van LIKE ME, die op 24 september a.s. in de Harmonie in Leeuwarden gespeeld wordt tijdens de landelijke week tegen het pesten. Deze theatervoorstelling is voor jongeren (11+) en hun ouders en gaat over de invloed van Sociale media en (online) pesten. Onderaan deze e-mail treft u de uitnodiging aan met meer informatie.

LIKE ME
LIKE ME is gemaakt door Theatergroep PlayBack. Zij maken via interactief theater maatschappelijke thema's zoals pesten, alcoholgebruik, seksualiteit en agressie bespreekbaar met jongeren, ouders en docenten. Jaarlijks spelen zij 500 voorstellingen op middelbare scholen door heel Nederland en hebben ze >100.000 jongeren bereikt.
Hun succesvolle voorstelling LIKE (speciaal voor jongeren 11+) ging in september 2013 in première in Hilversum in aanwezigheid van burgemeester Broertjes en is inmiddels meer dan 150 keer geboekt. Zie hier een kort verslag van LIKE gemaakt tijdens de première:

">

Na LIKE ging op Safer Internet Day (11 feb) dit jaar LIKE ME in première in Amsterdam in aanwezigheid van Amsterdamse wethouder Van Es. LIKE ME is een versie van LIKE ME voor ouders van pubers.

« terug naar overzicht