Finalisten ondernemersprijs De HET! 2015 bekend

Woensdag 21 januari zijn de finalisten van De HET! bekendgemaakt. Daarmee gaat De HET-competitie nu officieel van start.

De finalisten van de ‘jonge’ ondernemers zijn: Foodtruck Mama Mascha(catering en kookdemo’s), Optiom(videoconferencing) en De Fabriek (bedrijvencentrum). De finalisten van de ‘ervaren’ ondernemers zijn: Aerocheck (branddetectie), Bakkerij Schuurman en psychologenpraktijk Maarsingh en van Steijn.

Deze finalisten gaan een traject in waarbij de uiteindelijke winnaar bekend zal worden gemaakt tijdens de businessbeurs TEL, in maart 2015 in het WTC. Het traject bestaat uit een ondernemerslunch met eerdere finalisten uit 2013 en 2014, een presentatietraining, een advies van een stylingcoach, en een jurybezoek aan hun eigen bedrijf. Ook wordt een ondernemerscoach aangeboden door de organisatie.

Op maandag 16 februari presenteren de bedrijven zich voor de officiële jury. Dat gebeurt tijdens een grote gezamenlijke lunchbijeenkomst van de Commericële Club Leeuwaden  en De HET!. Bijzondere locatie daarvoor is een van de productiehallen van Gea De Boer op industrieterrein De Hemrik, aan de Vestaweg 5 in Leeuwarden.

DeHet wordt mede mogelijk gemaakt door Incassade, BD Friesland, Bentacera, WijvanPS, Merkmakers, Gemeente Leeuwarden, TEL en de Commerciële Club Leeuwarden.

Wij wensen alle deelnemers veel succes!

« terug naar overzicht