Masterclass Sociaal Ondernemen door Duncan Chamberlain

Op maandag 1 juni brengt Mr. Duncan Chamberlain een bezoek aan Leeuwarden.

Hij verzorgt een masterclass over zijn onderneming en over de opgebouwde deskundigheid rondom sociaal ondernemerschap in Groot-Brittannië. De masterclass is gebaseerd op 15 jaar ervaring als ondernemer in Birmingham (GB) en Europa.

Programma

16.00 - 16.15 uur | Inloop
16.15 - 17.30 uur | Masterclass door Dhr. Duncan Chamberlain
17.30 - 18.00 uur | Netwerkborrel 

Wie is Duncan Chamberlain?
Duncan Chamberlain, afkomstig uit Birmingham, is oprichter, eigenaar en managing director van het bedrijf Bridging to the Future. Hij is de inspiratie en de geest achter het bedrijf. Zijn ervaring omvat het werken voor multinationals, MKB en sociale ondernemingen. Zijn interesse ligt in het productiever maken van individuen, organisaties en regio's door individuele professionele ontwikkeling, organisatorische optimalisatie en regionale innovatie.

De SLAM! methode
De heer Chamberlain is bedenker van het Bridge Model en de SLAM! methode. Hij heeft zijn eigen bedrijf opgebouwd van nul naar een succesvolle onderneming. Vervolgens heeft hij een private business incubator opgestart. Hij heeft diverse prijzen gewonnen voor zijn werk met jongeren en ondernemerschap.

Bridging to the Future
Bridging to the Future is een broedplaats voor sociale ondernemingen in Birmingham. Het bedrijf adviseert en coacht individuen en organisaties die nog geen ervaring hebben met sociaal ondernemerschap en sociale innovatie. Het bedrijf heeft een duidelijke sociale missie, namelijk een eigen bedrijf laten opstarten en economische onafhankelijkheid. Bridging To The Future gelooft in de kracht en de ontwikkeling van de kwaliteiten en vaardigheden van mensen en gemeenschappen.


Wat is sociaal ondernemerschap?
Sociaal ondernemerschap is een wereldwijde beweging waarbij ondernemingen zich focussen op het verbeteren van de wereld om ons heen. Ze hebben voornamelijk een sociale doelstelling. De ondernemingen richten zich niet alleen op de financiële winst, maar ook op een betekenisvolle activiteit. Ze willen van toegevoegde waarde zijn voor de locale samenleving en de regio.

Meer weten of opgeven?
Deze masterclass wordt georganiseerd door Sesame Friesland.
Op deze site kunt u alle informatie vinden.

« terug naar overzicht