Duurzaamheid als winstmachine

Op 30 november is er de Lawei in Drachten een seminar over duurzaamheid.

Duurzaamheid is van een ‘linkse hobby’ verworden tot een belangrijk onderdeel van het businessmodel van iedere serieuze ondernemer. Er valt geld mee te verdienen. Wat zijn de mogelijkheden, waar liggen de kansen? Wie zijn de voortrekkers op het gebied van duurzaamheid en innovatie in het Noorden?

Deze onderwerpen komen uitvoerig aan bod tijdens het seminar dat Commercieel Centrum Assen (CCA), de Commerciële Club Groningen (CCG) en de Commerciële Club Friesland (DCCF) organiseren op maandag 30 november a.s. in schouwburg De Lawei te Drachten.

Programma
Op het programma staan lezingen verzorgd door professor dr. Jan Peter Balkenende en Erik Broekhuizen gevolgd door een paneldiscussie met vooraanstaande jonge Noordelijke ondernemers o.l.v. dagvoorzitter Hella Hueck (journalist RTL Nieuws en RTL Z). Het wordt een dynamische bijeenkomst met veel interactie en volop gelegenheid om te netwerken. 

Deelname staat ook open voor de leden van de CCL. Ook zijn diverse prominenten uit het openbaar bestuur en onderwijs uitgenodigd. De bijeenkomst vangt aan om 19.00 uur en de eindtijd is 22.30 uur.

Opgeven kan via: secretariaat@dccf.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

« terug naar overzicht