Enthousiast en betrokken

Geen enthousiaste club zonder een evenzo enthousiast en betrokken bestuur. Elk lid heeft zijn eigen takenpakket en brengt zijn eigen ervaring in. De een is wat gedegener, de andere wat creatiever. Maar samen staan ze voor de regie van de CCL. De club staat altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Als u deze heeft, laat het een van de bestuursleden dan weten.

Albert van der Zee | Secretaris

Albert van der Zee is General Manager van de Nederlandse uitvoeringsorganisatie van Ahlström Capital. Dit is een in Finland gevestigde private equity belegger met een balanstotaal van € 550 miljoen. Ahlström Capaital belegt in Europese industriële bedrijven, in industrieel- en particulier vastgoed en in Europese 'greentech' bedrijven.

 

meer info »

Pieter Blaauw | Penningmeester

Pieter Blaauw is in dagelijks leven een ondernemende fiscalist bij Acera accountants en raadgevers in Leeuwarden. Daarvoor was hij belastingadviseur, werkzaam bij Ernst & Young. Pieter is sinds 2007 de penningmeester van de club.

 

meer info »

Jeroen Stek | Lid activiteitencommissie

Jeroen Stek is sinds 2005 verbonden aan Maarsingh en Van Steijn in Leeuwarden als provocatief coach, systeemtherapeut en managementtrainer. Maarsingh en Van Steijn is een netwerk voor psychologische expertise.

 

meer info »

Evelien Walstra | Voorzitter activiteitencommissie

Evelien Walstra werkt sinds 2006 als acquisiteur Senior Business Account Manager op de afdeling Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden. Ze houdt zich in deze functie bezig met het aantrekken en stimuleren van bedrijvigheid, met als doel nieuwe werkgelegenheid te creëren. Voorheen was ze actief in de hotel-, uitzend- en evenementenbranche.

 

meer info »

Natasja Kesteloo | Lid activiteitencommissie

Natasja Kesteloo is een bevlogen evenement organisator en opereert onder de naam; Kesteloo Projectmanagement en (sport) Events. Daarnaast is zijn partner in MerkMakers.

meer info »

Marjolein Raemaekers | Algemeen bestuurslid

Marjolein Raemaekers is zelfstandig communicatieadviseur en werkt onder de naam Raemaekers Communicatie. Ze biedt ondersteuning op het gebied van Communicatieadvies, organisatie en uitvoering. Dit doet ze voornamelijk op interim, freelance of projectbasis. Marjolein is sinds mei 2010 algemeen lid van het bestuur en is in deze functie verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de club.

meer info »

Fokke Martini | Lid activiteitencommissie

Fokke Martini is directeur van Marker BV, een klein dynamisch bureau voor projectontwikkeling en interim-management, gehuisvest in Leeuwarden. Marker BV leidt projecten in allerlei branches, varierend van de ICT tot ontwikkeling van vastgoed. Op dit moment houdt Fokke zich bezig met de directievoering van Onwikkelingsbedrijf Leeuwarden (OBL). OBL werkt samen met de Gemeente Leeuwarden aan het Leeuwarder ondernemersklimaat. Dit door ondernemers van geschikte en betaalbare bedrijfsruimte te voorzien.

meer info »

Bote Galema | Voorzitter

Bote Galema is sinds 2012 directeur/eigenaar van het dealerschap van Toyota in Leeuwarden. In 2015 is daar het dealerschap van Hyundai bij gekomen. Voordat Bote voor zichzelf is gestart heeft hij bij Martin Schilder in Alkmaar en brancheorganisatie BOVAG gewerkt. Bote heeft van jongs af aan al affiniteit met de autobranche en werkt met voldoening in de sector in en aan zijn eigen bedrijf.

meer info »