Albert van der Zee | Secretaris

Ahlström Capital is een in Finland gevestigde investeringsbedrijf. Met een portefeuille waarde van meer dan 1 miljard euro is het een van de belangrijkste investeerders in Finland. Ahlström Capital belegt vian zijn nederlandse investeringsbedrijf in Europese industriële bedrijven en in zakelijk- en particulier onroerend goed. Albert van der Zee is General Manager van het nederlandse investeringsbedrijf van Ahlström Capital en directeur van AZ High Performance.

Albert van der Zee is General Manager van het nederlandse investeringsbedrijf van Ahlström Capital en directeur van AZ High Performance.

Daarnaast is hij directeur / eigenaar van AZ High Performance. Dit bedrijf ondersteunt organisaties in veranderingsprocessen. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om het starten van nieuwe samenwerkingsverbanden, fusies of juist de verbetering van de samenwerking in bestaande teams. Albert heeft in het verleden gewerkt als lid van management- en directieteams bij grote financiële dienstverleners zoals Aegon, Achmea en APG. Daar was hij verantwoordelijk voor het realiseren van complexe veranderingen. Na een verblijf van meer dan 10 jaar in de Randstad is hij in 2009 teruggekomen naar Leeuwarden.