Evelien Walstra | Voorzitter Activiteitencommissie

Evelien Walstra werkt sinds 2006 als acquisiteur Senior Business Account Manager op de afdeling Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden.

Evelien Walstra werkt sinds 2006 als acquisiteur Senior Business Account Manager op de afdeling Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden.
Ze houdt zich in deze functie bezig met het aantrekken en stimuleren van bedrijvigheid in Leeuwarden, met als doel nieuwe werkgelegenheid creëren.

Hierbij ligt haar focus vooral op bedrijven in de Financieel Zakelijke Dienstverlening en de Watertechnologie branche.
Voorheen was Evelien actief in de hotel-, uitzend- en evenementenbranche.

"Mijn ambitie is zo veel mogelijk mooie bedrijven voor Leeuwarden te interesseren. Ik wil werken aan het verder uitbouwen van de stad met een goed vestigingsklimaat. In het CCL bestuur ben ik voorzitter van de activiteitencommissie en mede verantwoordelijk voor het organiseren van zakelijk treffende activiteiten. Ik ga voor boeiende sprekers, interessante bijeenkomsten en gezellige goed bezochte netwerkborrels, waarbij we ondernemers met elkaar verbinden."

De CCL is een actieve en toegankelijke netwerkclub met leden afkomstig uit alle branches in Leeuwarden en omgeving. Ik wil graag nieuwe, jonge en inspirerende mensen binden aan onze club.

Naast haar werk besteedt Evelien veel tijd aan hardlopen. Ze liep onder andere de marathon van New York en de Great Wall Marathon op de Chinese Muur. Ook houdt ze van avontuurlijke reizen. In Zuid-Afrika haalde zij haar rangerscursus, in Australië een duikbrevet en ze deed aan paragliding in Oostenrijk.