Fokke Martini | Lid Activiteitencommissie

Fokke Martini is directeur van Marker BV, een klein dynamisch bureau voor projectontwikkeling en interim-management gehuisvest in Leeuwarden.

Marker BV leidt projecten in uiteenlopende branches. Variërend van ICT tot de ontwikkeling van vastgoed. Op dit moment houdt Fokke zich bezig met de directievoering van Ontwikkelingsbedrijf Leeuwarden (OBL). OBL werkt samen met de gemeente Leeuwarden aan het Leeuwarder ondernemersklimaat door ondernemers van geschikte en betaalbare bedrijfsruimte te voorzien.

"Met werkervaring uiteenlopend van verpleger in een psychiatrisch ziekenhuis tot directeur van het Kenniscentrum Telematica Toepassingen Leeuwarden voel ik mij thuis in diverse sectoren en bedrijfsculturen. Werk moet leuk zijn, dat probeer ik altijd voor ogen te houden. Een brede interesse en mensgerichte aanpak kenmerken mij in alles wat ik doe.

"In mijn functie als lid van de activeitencommissie haal ik graag spraakmakende gasten naar onze bijeenkomsten. De CCL is een club in beweging, sterker nog; in versnelde beweging. Ik ben trots op onze herijkte visie waarin verbinden en zakelijk treffen centraal staan".