Jeroen Stek | Lid activiteitencommissie

Jeroen Stek werkt sinds 2005 vanuit Maarsingh en van Steijn in Leeuwarden als provocatief coach, systeemtherapeut en managementtrainer. Daarnaast is hij founder van Mens2producties en maakt hij theatrale lezingen vanuit diverse psychologische kennis.

Zijn kwaliteit zit in de expertise van mensen op het vlak van psychische gezondheid en management ontwikkeling. Dit doet hij met veel liefde voor het vak en vooral met respect voor de klant. Omdat hij zelf directeur is geweest van een recreatiepark in Brabant, heeft de theorie en de praktijk een realistische waarde binnen de managementcoaching en training. Daarnaast is hij als improvisatiedocent jaren verbonden geweest aan Parnas, het huis voor kunst en cultuur te Leeuwarden. Wat de basis heeft gevormd voor zijn theatertour vanuit Mens2producties.

“Ik houd enorm van de afwisseling in mijn werk. Doe met even veel plezier een relatietherapie als een managementcoaching of visie-ontwikkeling en het intrainen van softskills binnen een bedrijf of organisatie. De meerwaarde hierbij zit hem in de kennis van het brein van de mens en wat dat in het sociale (werk-) verkeer allemaal met zich meebrengt. En dus ook hoe je hier als individu of groep je voordeel mee kunt doen. Creëren en ontwikkelen vanuit respect is daarbij steeds de onderligger“

Als lid van de activiteitencommissie en het bestuur van de CCL wil Jeroen vooral aandacht besteden aan de invulling van een netwerkclub in deze huidige tijd. Er zijn er zoveel en iedereen heeft altijd al van alles en toch zit hem daar de uitdaging. Hoe zorgen we ervoor dat de CCL zo'n pakket van aantrekkelijke activiteiten en bijeenkomsten heeft dat mensen er geen moment over twijfelen, met plezier komen en een bijdrage willen leveren. Want in een goede netwerkclub is het, net als in een organisatie, van belang om op tijd te halen en te brengen.