Jurgen Makelaar | Penningmeester

Jurgen werkt in het dagelijks leven als registeraccountant bij BentAcera op de vestiging Leeuwarden, waar hij samen met 4 collega’s leiding geeft aan de vestigingen Dokkum en Leeuwarden. Jurgen is sinds 1999 actief binnen de accountancy waarin hij tot 2017 actief was in de controlepraktijk op de vestiging Drachten.

In zijn huidige functie adviseert hij ondernemingen en organisatie met een omzet tot € 12 miljoen waarbij de ambities van de ondernemer en de onderneming centraal staan. “Hieraan meewerken geeft zowel de ondernemer als ook mijzelf heel veel voldoening. Ik werk consequent vanuit de gedachte: een financieel gezonde huishouding. Een goed fundament als basis voor andere thema’s waarmee ondernemers te maken hebben. De focus ligt hierbij met name op rendement (en eventueel het verbeteren daarvan). Mijn ervaring is dat dit de ondernemer de rust en ruimte geeft om verder te bouwen aan zijn bedrijf of organisatie".

Naast zijn werk bij Bentacera wil Jurgen met plezier een bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat in Leeuwarden door een kwalitatief en inspirerend programma voor de leden van de Commerciële Club Leeuwarden samen te stellen. Dit sluit nauw aan bij zijn rol als adviseur. Binnen het bestuur vervult Jurgen de rol van penningmeester. In zijn vrije tijd is hij graag sportief actief en besteedt hij veel tijd aan hardlopen, fietsen, trainen in de sportschool of een combinatie daarvan.