Luc Brouwer | Lid Activiteitencommissie

Luc heeft een bedrijf in arbeidsbemiddeling, Job coaching en recruitment op de Schrans in Leeuwarden.

Hij runt PZE Arbeidsmakelaar samen met 3 collega’s. Samen bemiddelen en begeleiden ze mensen naar werk maar ook naar dagbesteding en scholing. Luc heeft een jarenlange ervaring als HR Manager en Mobiliteitsadviseur bij Defensie. Zijn klanten en doelgroepen zijn heel divers. Ze varieren van een werkgever die lastig de juiste mensen kan vinden, van (ex) werknemers die op zoek zijn naar ander werk, tot mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij PZE Arbeidsmakelaar is 'maatwerk' de rode draad in de werkwijze. Naast kennis van de arbeidsmarkt heeft PZE een breed netwerk en veel ervaring op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en arbeidsbemiddeling.

Naast zijn werk bij PZE heeft Luc een eigen fitness bedrijf  dat Crossfit Leeuwarden heet. Het is gevestigd op de Hemrik in Leeuwarden. Daar verzorgt hij samen met zijn zoon en 4 coaches Crossfit lessen en Personal trainingen. Crossfit is een is een trainingsmethode die fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm combineert.

De schaarse uurtjes die Luc nog over heeft besteed hij aan zijn gezin, zelf sporten, vakantie, motorrijden en het leveren van een bijdrage - als geboren Leeuwarder - aan het ondernemersklimaat in Leeuwarden. Luc is lid van de activiteiten commissie van de CCL en helpt samen met de bestuursleden om de leden van de CCL een mooi programma met activiteiten aan te bieden.