Marjolein Raemaekers | Algemeen bestuurslid

Marjolein Raemaekers is zelfstandig communicatieadviseur en werkt onder de naam Raemaekers Communicatie.

Raemaekers Communicatie biedt ondersteuning op het gebied van Communicatieadvies, organisatie en uitvoering. Voornamelijk op interim, freelance of projectbasis. Sinds mei 2011 is Marjolein algemeen lid van het bestuur. In deze functie is ze verantwoordelijk voor onder andere de communicatie van de club.

Raemaekers Communicatie biedt ondersteuning bij uw communicatiewerkzaamheden op een creatieve, daadkrachtige, enthousiaste en betrokken manier. Als ervaren communicatieprofessional weet Marjolein daarbij strategische doelstellingen om te zetten in concrete communicatie activiteiten.

"Voordat ik zelfstandig ondernemer werd, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de communicatiebranche. Als zelfstandig communicatieadviseur werk ik met veel enthousiasme en positieve energie aan de meest uiteenlopende communicatieprojecten. Wat een heerlijk vak!".

Als bestuurslid kijkt Marjolein met een 'communicatieblik' naar de activiteiten en uitingen van de club. De website laat zien dat de club in ontwikkeling is en dat vooral ook moet blijven. "Ik vind dat de CCL trots op zichzelf mag zijn en dat ook best mag laten zien. Ik wil zorgen voor meer interactie tussen de leden en een verbindende rol spelen. Op deze manier leveren we een bijdrage aan een gezond ondernemersklimaat. Een bezoek aan een activiteit van de club moet je altijd 'iets' brengen. Dit kan op zeer uiteenlopende manieren zijn; een ontmoeting, een lach, een goeie tip, een mooie herinnering, een prikkel, een advies, een nieuwtje of gewoon een goed gevoel".