Natasja Kesteloo | Lid Activiteitencommissie

Natasja Kesteloo is een bevlogen evenement organisator en opereert onder de naam; Kesteloo Projectmanagement en (sport) Events. Daarnaast is zijn partner in MerkMakers.

Het motto van Natasja is 'pieken op het juiste moment'. Ze organiseert zeer diverse activiteiten en evenementen die variëren van racemanager bij de Dutch Solar Challenge toe het organisieren van een dag voor mantelzorgers of de opening van een nieuwe fabriek. Ze voert op professionele wijze de regie en creëert belevenissen die tot in de puntjes verzorgt zijn en een verrassende impact hebben.

Natasja: " Het is mijn vak om elke fase van een (sport)event te laden met passende energie. Het ontwikkelen van een concept vraagt immers een andere mindset dan de voorbereiding en uitvoering van zo’n belevenis. In de essentie draait het altijd om pieken op het juiste moment. Voor én achter de schermen. Als specifieke kenmerken geen Natasja op: “Bij elke opdracht ga ik vol energie en overtuiging aan de bak. Verbinder, netwerker, teamplayer.”

Haar hobby, trektochten door Afrika, brengen Natasja terug naar de basis: “Beseffen waar het in de kern om draait, het groter geheel zien en tegelijk focus houden. Dat helpt me als ondernemer om ook elk projectavontuur tot een goed einde te brengen.” Reiservaringen inspireren Natasja tot vindingrijke oplossingen en tot het creëren van belevenissen die ertoe doen.

Naast (interim)projectmanagement deelt Natasja graag haar kennis, ervaring en visie, en verzorgt hierin ook trainingen. Organisaties die willen ontdekken hoe ze zelf event-gerelateerde projecten naar een hoger plan kunnen tillen, krijgen out-of-the-box handreikingen over onder andere conceptontwikkeling en een helder organisatietraject.